Merwestein gaat grondig verbouwen !

Sneller dan gepland door de huidige energiekosten gaat Merwestein in 2024 grotendeels op de schop. Met name de sportzaal en het centrale gedeelte zullen geheel worden vernieuwd. Het zwembad wordt weliswaar ook geheel vernieuwd, maar de ‘bakken’ binnen blijven. Verbeterde kleedkamers, betere scheiding verenigingen en recreatie, (nog) mooiere horeca etc.etc. Voor DTN betekende dit alleen wel dat ons vertrouwde stekje in de kelder van het bad moest verdwijnen.

De afgelopen 2 weken is dan ook met in zet van gelukkig een ruim aantal vrijwilligers hard gewerkt om de materialen te verhuizen, uit te sorteren en deels weg te gooien. Gisteren is alles afgevoerd, deels naar een externe opslag en deels naar de stort. Alleen de compressor moet nog, maar die is ondertussen verkocht en wordt binnenkort ook nog weggehaald.

Daarna nog een rustige training gegeven waarbij toch maar weer eens met persluchtflessen getraind is. Altijd goed voor de ademhaling. En natuurlijk gezellig afgesloten aan de H2O bar.

Rest mij nog alle vrijwilligers te bedanken die meegeholpen hebben om alle spullen uit te zoeken, te verhuizen, in te laden etc.etc. Was erg fijn want vele handen maken licht werk.

Meer voor de vragen ‘Wat nu dan?’;

En verder zullen er wel wat wijzigingen zijn aan het einde van het zwemseizoen maar die weet ik ook niet.

Mvg,

Robert