Lieve duikvrienden,

Normaal zouden we nu voor 2 weken onze activiteiten stilleggen en zou ik jullie een fijne vakantie, kerstdagen en tot volgend jaar meegeven. Maar ja, wat is vandaag de dag normaal.

2020 was een raar jaar, zeker geen duikjaar als alle andere. Voor een aantal leden ook ingrijpende gebeurtenissen die, los van corona, de feestdagen anders maken dit jaar. En dan zal er op een aantal van jullie ook qua werk nog wel een ander beroep gedaan worden dan anders. Als het even niet mee zit of loopt zoals je gehoopt had: sterkte.

2021 begint dan ook weer niet zoals gepland, dus we zien elkaar niet 3 januari weer terug. Tot en met 19 januari kunnen we vooralsnog niet in het zwembad. Met groepen bijeenkomen is ook niet mogelijk op dit moment. De aftrap van 2021, ons jubileumjaar, zal dus zeker niet voor 24 januari zijn. We houden jullie op de hoogte van de activiteiten van Duikteam Nieuwegein.

Voor nu wens ik jullie een dan maar een periode met hoop en optimisme toe. Dat je onder het huidig corona-regime toch wat van de feestdagen en/of vakantie kunt maken. En dan tot slot: Tot in het volgend jaar.

Duik veilig of duik niet, maar vooral be safe.

Jan Ewald van het Maalpad