Van de voorzitter

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie van mij hoorden. Er is wel wat water door de Rijn gestroomd, zullen we maar zeggen. Dat komt gedeeltelijk omdat er echt wel een tijdje geen beweging zat in Nederland door Covid-19 en dus ook niet in onze vereniging. En gedeeltelijk komt het omdat ik zelf erg druk was door alweer dat verdomde virus.

We hebben als bestuur en commissies echter niet stilgezeten en wel op de achtergrond wat vlammetjes brandend gehouden. En dat doen we nog steeds. Ik wil hierbij dan ook niet onvermeld laten dat Dik en Robert de momentjes dat het voor mij echt allemaal te druk was heel fijn opgevangen hebben. Dank.

Het zwembadseizoen is inmiddels afgelopen. We hadden een optie genomen om een maandje langer door te gaan. Daar hadden we uiteindelijk niet veel aan, maar gelukkig hebben we ook het buitenbad nog een paar keer kunnen gebruiken. Om uiteindelijk de allerlaatste les, op de valreep, nog net in het binnenbad te kunnen doen. Op 31 augustus starten we weer het zwembadseizoen (ijs en corona diendende) met een buitenwater/bbq les. 5 september gaan we dan weer echt binnen van start.

Nu ik toch bezig ben met data,

Save the date:  woensdag 1 september 2021 Algemene ledenvergadering

Door Covid-19 is het niet gelukt om voor 1 juli de vergadering te houden, met deze datum voldoen we nog wel aan de wettelijk toegestane uitloop. De stukken en agenda zullen jullie tijdig per mail ontvangen. Geen verrassingen en genoeg onderwerpen om je stem over uit te brengen.

En nog een Save the date: zaterdag 23 oktober 2021 Jubileumfeest 25 jaar DTN.

Op de agenda zal zoals altijd weer de personele bezetting staan: hier en daar is nog een extra vrijwilliger gezocht. We zullen hier nog wel wat meer voor gaan lobbyen. Niet onbelangrijk: mijn eigen termijn loopt af. In mijn persoonlijk leven gebeurt veel op het moment, waardoor opnieuw verkiesbaar stellen geen 1-2-3-tje is. We weten allemaal echter dat de rol van voorzitter (of bestuurslid ├╝berhaupt) geen rijen belangstelling oplevert. Ik ga naar alle waarschijnlijkheid ver weg wonen, maar draag de vereniging een warm hart toe en zal lid blijven en toch ook proberen om actief te blijven in het bestuur. Denk desalniettemin eens na of je ook niet in het bestuur plaats zou willen nemen.

Tot zover de update. Duik veilig of duik niet!

Jan Ewald van het Maalpad